fbpx

Aktuelt

Her kan du finne informasjon om ulike tema og lese nyheter fra klinikken: Tilbud og kampanjer, aktuell informasjon om kjæledyr, nyansatte, spesielle åpningstider og arrangementer.

Periodontitt hos hund, illustrasjonsbilde,

Periodontitt hos katt og hund

Periodontitt er en sykdom som kan være svært smertefull og føre til tap av tenner for både katter og hunder. Periodontitt oppstår når fôr og bakterier samles under tannkjøttet og danner plakk.
to kaniner

Tannproblemer hos kanin og gnager

Tannproblemer er vanlig hos kaniner og hos noen gnagere og er en av de vanligste årsakene til at disse dyrene blir syke. Tennene til disse artene vokser hele livet og trenger å bli slitt på riktig måte for å holdes nede. 
Daglig tannpleie av kjæledyr | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Daglig tannpleie av kjæledyr

Den daglige tannpleien er et av de viktigste tiltakene du som dyreeier kan gjøre for å opprettholde en sunn og frisk tannhelse hos dyret ditt.
redd hund

Nyttårsfeiring kan være skremmende for både katt og hund

O'jul med din glede og Godt Nytt År Den store høytiden nærmer…
aktiv hund, hund som løper

Non-Stop Dogwear

Non-Stop Dogwear tilbyr solid, pålitelig og ergonomisk utformet utstyr til alle typer hunder og hundeaktiviteter. Det spiller ingen rolle om hunden din er liten eller stor, renraset eller blanding, verdensmester eller familiehund.
hund, friske tenner, tannbehandling

Tannproblemer hos hund

Vi anbefaler alle hundeeiere å gjennomføre en årlig tannsjekk hos veterinæren. Avdekkes tannproblemer på et tidlig stadium er prognosene mye bedre og det vil spare hunden for lidelse.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser, for å tilby sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan bruke informasjonskapselinnstillinger for å endre innstillingene dine.  Les mer