fbpx
Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Ragne Åstorp VETERINÆR

Veterinær, daglig leder og eier av klinikken

Ragne ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Hun har jobbet i kombinert praksis med både smådyr, produksjonsdyr og hest, men kun smådyrpraksis siden hun kom til Elverum i 2004 med unntak av noe offentlig vakttjeneste. De siste årene har Ragne jobbet med videreutdanning innen øyesykdommer.

På småbruket i Bjølsetgrenda er det både hunder, katter og høner, men når høsten kommer er det først og fremst jakt med fuglehund som gjelder.

På bildet ser dere Ragne og hennes to hunder Rusty og Daisy.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Greta Kavaliauskaitė VETERINÆR

Veterinær

Greta er utdannet på University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Kosice (UVMP) i Slovakia. Hun startet hos oss sommeren 2022 og jobber i alle felt i klinikken. Greta har selv en jaktgolden ved navn Indi og de to tilbringer mye tid sammen med familiens labrador Kija i Innlandets mange skoger.

Greta er glad i alle dyr som pasienter, og tar gjerne inn de aller minste dyrene som kaniner og gnagere i tillegg til hunder og katter.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Pernille Bjørnstad VETERINÆR

Veterinær

Pernille er utdannet på University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Kosice (UVMP) i Slovakia. Hun ble uteksaminert juni 2023 og har siden da jobbet fast hos oss.
Pernilles største interessefelt i yrket er indremedisin, tannhelse og øyemedisin. Hun behandler selvsagt hunder og katter, men tar også gjerne inn smådyr som f.eks kanin, marsvin og hamster.

Pernille er ei jente med masse omsorg og empati – både for pasienter og deres eiere.

Pernille har corgien Bella og de to er ofte å se på tur i skogen.

På bildet ser dere Pernille og hunden Gulla (lånt av vår dyrepleier Kari for anledningen).

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Eli Beate Sæther VETERINÆR

Veterinær

Eli Beate er utdannet ved NMBU og var uteksaminert vår-2020. Hun begynte å jobbe hos oss høsten-2020. Eli Beate er foreløpig en all-round-veterinær med et godt øye for sine pasienter.

Eli Beate konkurrerer aktivt på høyt internasjonalt nivå i Agility med sine shetland sheepdogs.

På bildet ser dere Eli Beate og hennes hund Easy.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Kari Solberg Bakken DYREPLEIER

Dyrepleier

Kari er dyrepleieren som har vært med klinikken fra start. Hun er svært erfaren og allsidig og er med i alle klinikkens oppgaver. Kari har videreutdanning innen anestesi og spesialkompetanse innen laboratoriemedisin.

Hjemme har Kari den dansk-svenske gårdshunden Mia og en welsh springer spaniel kalt Gulla.

På bildet ser dere Kari og Gulla.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Marie Grynnerup KLINIKKASSISTENT

Klinikkassistent

Marie er utdannet radiograf. Hun er en allsidig dame som gjør alle slags assistentoppgaver i tillegg til å ha hovedansvar i resepsjonen. Hun har i tillegg delt ansvar for butikk og logistikk. Marie har et ekstra godt øye for våre kattepasienter og jobber for at de skal bli ivaretatt på best mulig måte når de besøker oss.

På bildet ser dere Marie og hennes katt Luna.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Malin Aarmo DYREPLEIERSTUDENT

Dyrepleierstudent

Malin begynte å jobbe hos oss som assistent og trives så godt med oppgavene at hun bestemte seg for å starte opp med dyrepleierstudiet i Danmark. Studietiden består av teoriperioder ved skolen i Kolding og praksisperioder i klinikken. Malin er aktivt deltakende i alle klinikkens oppgaver og har delt ansvar for butikk og logistikk. Hun har faglig en forkjærlighet for anestesi og operasjon.

På bildet ser dere Malin og hennes hund Becca.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Ingeborg Lorentsen KLINIKKASSISTENT

Klinikkassistent

Ingeborg er en av våre allsidige assistenter. Hun har svært godt håndlag med pasientene og en stor forkjærlighet for jakthunder, særlig fuglehunder. Ingeborg har lang erfaring med trening av travhest på høyt nivå.

På bildet ser dere Ingeborg og hennes hund Oluf.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Heidi Lysø KLINIKKASSISTENT

Klinikkassistent

Heidi er vår flinke hovedresepsjonist. I tillegg til å betjene telefonen og holde orden på timelisten store deler av dagen, har Heidi medansvar for butikk og er dessuten en racer i å holde det ryddig og rent rundt oss til enhver tid.

Heidi reiser helst til Sverige på fasanjakt og har springerspanielene Emma, Hope og Siegfried.

På bildet ser dere Heidi og Emma.

Om oss | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Bjørn Fridtjof Kristoffersen ADMINISTRASJONSMEDARBEIDER

Administrasjonsmedarbeider

Bjørn er vår administrasjonsarbeider og har hovedansvar for faktura- og forsikringssaker samt mye mer. Han hjelper også til i resepsjonen og med forefallende arbeid ved behov.

Bjørn har en stor forkjærlighet for «bulle»-hunder, men har ingen egen hund for tiden.

På bildet ser dere Bjørn og Ragnes hund Oona.

Veterinær Annikken Aagaard. Medarbeider ved Veterinærhuset as, dyreklinikk i Elverum

Annikken Aagaard VAKTVETERINÆR

Vaktveterinær

Annikken har vært med fra start og bidratt på vakt-fronten og i perioder i klinikken i forbindelse med ferieavvikling og lignende. Annikkens innsats har gjort at vi har kunnet tilby en så godt som døgnkontinuerlig vaktordning ved klinikken. Annikken har lang erfaring og kan ta trygge avgjørelser ved akutt sykdom og fødsler.

Annikken driver aktivt med spanieljakt og har jaktcockeren Vip og jaktspringerne Rush og Tana.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser, for å tilby sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan bruke informasjonskapselinnstillinger for å endre innstillingene dine.  Les mer