fbpx

Vi tilbyr kvalitetsfôr fra Royal Canin, Hill`s og ProVit, samt godbiter, seler, leker og diverse utstyr til hund og katt!

Butikken vår | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Vi har ulike dietter for katter.

Butikken vår | Veterinærhuset AS | Smådyrklinikk

Vi selger i hovedsak diettfôr fra Royal Canine og Hill’s samt noen få typer vedlikeholdsfôr.

Royal Canin er leverandør av høykvalitets hunde- og kattefor.

Skreddersydd ernæring til hunder og katter, og ett bredt sortiment tilpasset dyrets størrelse, alder, livsstil, rase og fysiologiske tilstand. Sunn ernæring gir langvarig helsefordeler for hunder og katter, og er et grunnprinsipp som inngår i alle deres fôrserier. Vi har i hovedsak fôr som benyttes i utredning og behandling av sykdom, men også enkelte typer vedlikeholdsfôr.

Hill´s fôr finnes også til både hund og katt, og er oppdelt i tre ulike kategorier:

Science Plan: Et balansert fôr for helse og velvære, uansett størrelse eller stadie i livet. Prescription: Fôr for spesifikke sykdomstilstander (OBS! Bør kun gis etter direkte tilråding fra veterinær). Nature´s Best: Et balansert fôr laget av førsteklasses og naturlige ingredienser.

Pro-Vit er norsk hundemat

ProVit er basert på råvarer fra norsk slakteri. Vi har frosset, frysetørret og hermetisert (vått) fôr fra Pro-Vit.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser, for å tilby sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan bruke informasjonskapselinnstillinger for å endre innstillingene dine.  Les mer